„Atenție, cad stâlpii pe faleza Mureșului!”. Un stigmat bolnăvicios al rușinii

  de Mihai Todoca | 13 iunie 2016, 1:43 PM | Strada

  2

  De multă vreme ne luptăm, fără nici un rezultat, cu pancartele care, împânzind orașul, ne avertizează: „Atenție, cad ornamentele”. Acum a venit și rândul stâlpilor de pe faleza Mureșului să poarte acest stigmat.

  În Micălaca, în zona Maranata, sunt cel puțin patru stâlpi care au o poziție oblică, riscând să cadă în orice moment. Stâlpii respectivi au început să cedeze pe lungimea lor, crăpând de la torsiune.

  Această situație, ca și cea a ornamentelor prezintă un real pericol pentru cetățeni, care este ori ignorat ori subestimat. Exemplele de față sunt doar cele pe care le-am observat noi, fiind în trecere, însă suntem siguri că nu sunt cazuri izolate în oraș.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.