Atelierul de fotografie pentru copii continuă în Parcul Europa

  de Special Arad | 29 iulie 2019, 12:33 PM | Educaţie

  0

  După ce în zilele de 23, 24 și 25 iulie, Asociația Foto Club Arad, împreună cu Maria Truța și câțiva voluntari străini au organizat un atelier de fotografie pentru copii în Parcul Copiilor, săptămâna viitoare, pe 31 iulie și 1 august, ora 17, atelierul va fi repetat în Parcul Europa.

  Evenimentul este organizat în colaborare cu Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol”, iar participarea este gratuită.

  Au mai rămas câteva locuri! Pentru grupa următoare, încă se pot face înscrieri pentru cursul de specializare în meseria de fotograf. Cursul este autorizat și acreditat de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Autoritatea Națională de Formare Profesională și este organizat de peste 8 ani de Asociația Foto Club Arad. Absolvenții vor obține o diplomă recunoscută în România și în Uniunea Europeană.

  Pe lângă acest curs, asociația mai organizează cursuri de inițiere în fotografie pentru adulți, un cerc foto gratuit pentru elevi de gimnaziu și liceu, dar și alte cursuri diverse în domeniul fotografiei.

  În funcție de numărul doritorilor, următoarele serii de cursuri de inițiere, respectiv de specializare, vor debuta la începutul lunii septembrie 2019.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.