miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Atac terorist, dejucat la Londra! O femeie a fost împușcată, alte patru persoane reținute

  de - | 28 aprilie 2017, 3:00 PM | Internaţional | Undeva

  0

  O femeie a fost împuşcată de poliţişti şi patru persoane au fost reţinute în cursul unei operaţiuni antiteroriste desfăşurate în nord-vestul Londrei şi Kent, a anunţat Poliţia metropolitană londoneză (Scotland Yard), potrivit BBC News online.

  Poliţia a precizat că operaţiunea nu are legătură cu incidentul de securitate de joi de la Londra, când un individ înarmat a fost reţinut în apropierea Parlamentului britanic.

  Femeia, în vârstă de aproximativ 20 de ani, era una din suspecte şi a fost internat cu răni grave, dar în stare stabilă.

  Doi bărbaţi, de 20, respectiv 16 ani, şi o femeie de 20 de ani au fost reţinuţi în Willesden, iar o femeie, 43 de ani, a fost luată în custodie în Kent.

  Femeia a fost împuşcată în cursul operaţiunii desfăşurate la o adresă de pe Şoseaua Harlesden din zona Willesden.

  Un purtător de cuvânt al Scotland Yard a precizat că suspecta nu a fost încă reţinută, însă este păzită de poliţie la spital.

  sursa: mediafax

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.