sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Atac sinucigaș la Kabul! Cel puțin 13 morți în urma unei explozii puternice

  de - | 26 august 2021, 7:41 PM | Internaţional

  0

  Cu doar câteva zile înainte de termenul la care evacuarea Afganistanului trebuia încheiată, evenimentele au luat o turnură dramatică. O serie de explozii care au avut loc joi în apropierea aeroportului din Kabul a blocat întreaga operațiune de evacuare. Evenimentele se desfășoară cu repeziciune, însă proporția dezastrului, în termen de victime umane, crește de la un minut la altul.

  Exploziile de lângă aeroportul din Kabul s-au soldat cu cel puțin 13 morți, scrie Reuters, citând un oficial taliban.

  La Spitalul de urgență din Kabul au fost internați circa 60 de răniți în urma exploziei, potrivit unui ONG.

  Un martor ocular al atacului sinucigaș din apropierea aeroportului din Kabul a descris, pentru Reuters, momentul exploziei. Acesta spune că a fost o explozie „cu adevărat puternică”.

  „Eram cu toții acolo și dintr-o dată a avut loc explozia. Cel puțin 400-500 de oameni erau în zona respectivă”, a spus martorul, care a precizat că printre victime sunt inclusiv soldați ale trupelor străine.

  „Am cărat răniții, hainele mele sunt pline de sânge”, a mai declarat martorul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.