Atac la păcănele! La Pecica, dacă pierzi la păcănele, spargi aparatul cu toporul

  de Special Arad | 15 iulie 2019, 8:34 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. Duminică, 14 Iulie, anul curent., în jurul orei 14.30, jandarmii din orașul Pecica au fost sesizați, de către un angajat al unei societăți comerciale din localitate, dspre faptul că un bărbat a distrus cu un topor un aparat destinat jocurilor de noroc.
  Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica, a ajuns de urgență la adresa indicată unde, l-a depistat pe bărbatul reclamat. Acesta avea încă toporul în mână și era sprijinit de peretele societății comerciale.
  În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că, bărbatul de 32 de ani din Pecica, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a jucat la aparate unde a cheltuit 800 de lei, și dându-și seama că nu-și va mai recupera banii, a plecat acasă, iar după câteva minute s-a întors înarmat cu un topor și a început sa lovească aparatul la care a jucat și a pierdut suma de bani.
  Pentru fapta sa, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.