sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Atac cu gloanțe asupra casei unui interlop din Arad. Ce a declarat, pentru Special Arad, Vivi Fizidean

  de Special Arad | 28 februarie 2017, 12:46 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Atac asupra casei interlopului arădean Ioan Vivi Fizidean sau doar glumă ?- e o întrebare pe care ți-o pui imediat după ce vezi postarea acestuia pe Facebook. Mai ales că acesta se descrie ca fiind „binedispus”.

  Într-adevăr, în fotografiile postate de acesta se pot observa urme de gloanțe care au penetrat vitrina casei în care se afla doar fiica lui Fizidean, acesta fiind plecat în vizită în Spania.

  Deocamdată, purtătoarele de cuvânt de la Poliția Arad nu au răspuns la telefon pentru a confirma informația.

  UPDATE: Contactat telefonic, fiind, cum spuneam, în Spania pentru câteva luni, Fizidean ne-a declarat: „Am mai multe piste , adică am bănuieli cu privire la niște persoane care ar fi putut face așa ceva. Totul s-a întâmplat ieri seară, acasă fiind doar fiica mea. Aceasta nu a auzit absolut nimic, mă refer când s-a tras. Bunica fetei mele a descoperit dimineața, marți, urmele de gloanțe. Nu mă tem de nimic pentru că am mai mulți prieteni decât dușmani. Mai mult nu am ce să vă spun. Poliția face cercetările de rigoare.”

  Untitled17035557_1403192653085613_1270544122_n

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.