Atac armat lângă sediul unei bănci: trei persoane au murit!

  de - | 7 septembrie 2018, 8:29 AM | Internaţional

  0

  Un bărbat înarmat a împușcat joi mai multe persoane în centrul orașului Cincinnati, inclusiv în zona unei bănci a anunțat mass-media locală, care a precizat că patru persoane au decedat, printre care și atacatorul, iar alte câteva au fost rănite.

  Un consilier municipal a transmis că există mai multe victime, atacatorul fiind împușcat de polițiști, informează Reuters.

  Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că un suspect a fost `neutralizat” după ce focurile de armă au izbucnit în incinta unei bănci de pe strada Walnut, lângă Piața Fântânilor.

  Martorii au declarat că au fost trase mai multe focuri de armă, potrivit publicației Cincinnati Enquirer.

  Enquirer a anunțat că unii clienți ai băncii s-au ascuns într-o baie din interiorul băncii și că o victimă a fost găsită într-un magazin de înghețată din apropiere. Citând posturile locale de radio, publicația a anunțat că nu a fost rănit niciun polițist.

  Patru victime au fost transportate la Centrul Medical al Universității Cincinnati, a transmis Enquirer. Cinci oameni au fost răniți, dintre care trei au decedat. Și atacatorul a murit în timpul intervenției forțelor de ordine.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.