vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Atac cu cuțitul în Pecica! După ce a fost la înmormântarea vărului său, un bărbat și-a înjunghiat un cunoscut în bar

  de Mihai Todoca | 1 martie 2021, 1:40 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ObiectivSM)

  Băutura nu este niciodată un sfetnic bun, dar mulți dintre cei care se hotărăsc să poarte o discuție aprinsă, de regulă au „inspirația” proastă să o facă tocmai după ce au consumat cantități considerabile de alcool care le încețoșează mintea.

  Astfel, după ce a fost prezent la înmormântarea unui verișor, un bărbat din Pecica s-a dus la bar să mai bea ceva în amintirea rudeniei pierdute. În același bar, se pare că s-a iscat o ceartă între bărbatul în vârstă de 52 de ani menționat și o altă persoană. Nu ne surprinde că cearta a generat îmbrânceli care la rândul lor au dus la un atac cu cuțitul. Inculpatul și-a înjunghiat victima cu un cuțit, având lama de cca 10 cm în zona omoplatului. Acesta fost arestat preventiv și trimis în judecată pentru tentativă la omor.

  Comunicat. „Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 25.02.2021 trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui inculpat în vârstă de 52 ani, cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă la omor, prev. de art.32 Cod penal rap la art.art.188 Cod penal.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că:

  În data de 05.02.2021, după ce a participat la înmormântarea vărului său, inculpatul s-a deplasat la un bar din oraşul Pecica, jud.Arad, unde a consumat bere. În jurul orei 15:30, în bar a intrat şi persoana vătămată. Între inculpat şi persoana vătămată a început o ceartă, care a continuat cu îmbrânceli. În timpul îmbrâncelilor inculpatul a scos din buzunarul drept al hainei sale un cuţit cu lama de cca. 10 cm, cu care a înjunghiat-o pe persoana vătămată în zona posterioară a hemitoracelui stâng, provocându-i o leziune care i-a pus în pericol viaţa şi care necesită 25 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii”.

  Citește și: Pecica. Doi bărbați, prieteni, au băut până au ajuns la cuțite și înjunghieri, iar in final la spital și poliție

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.