Atac armat la un liceu din Texas. Forțele de ordine au înconjurat clădirea

  de - | 6 October 2021, 7:36 PM | Internaţional

  0

  (foto: Twitter)

  Un atac armat este în defășurare la liceul Timberview din Arlington, Texas. Poliția Mansfield ISD a confirmat știrea pentru pentru CNN.

  Poliția nu are disponibile detalii suplimentare în acest moment, însă elevii și personalul au fost sfătuiți să se baricadeze în clase. Forțe de ordine impresionante au înconjurat clădirea iar situația este în dinamică.

  „Cel puţin două persoane au fost rănite” şi poliţia „îl caută activ pe suspect”, a declarat la rândul său primarul oraşului Jim Ross pentru NBC.

  Sursa: stiripesurse.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.