sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Atac armat într-o stație de metrou din New York. 16 persoane au fost rănite

  de - | 13 aprilie 2022, 8:06 AM | Internaţional

  0

  (foto: Captura Twitter)

  Mai multe persoane au fost împușcate într-o stație de metrou din orașul New York, scrie Hotnews, citând Reuters. Conform unui ultim bilanț, 16 persoane au fost rănite, iar autorul atacului este căutat. Autoritățile spun că este vorba despre un bărbat care purta o mască de gaze şi o vestă portocalie de şantier, care a lansat proiectile fumigene într-unul din vagoane, după care a deschis focul asupra pasagerilor.

  Departamentul de pompieri din New York spune că a răspuns la un apel de urgență care semnala fum la o stație de metrou și a găsit mai multe victime împușcate.

  La închiderea uşilor trenului de metrou, în staţia Strada 25 din Sunset Park, bărbatul în vestă portocalie a aruncat mai multe fumigene într-un vagon, apoi a început să tragă, conform unor surse din NYPD.

  Când trenul a ajuns în staţia Strada 36 şi s-au deschis uşile, persoanele rănite au căzut pe platforma de aşteptare.

  Potrivit unor martori, mai multe persoane rănite au ieşit din metrou atât la staţia Strada 25, cât şi la Strada 36.

  Citește mai mult pe Hotnews.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.