luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Atac aerian „de intensitate excepțională” asupra Kievului

  de - | 16 mai 2023, 8:53 AM | Internaţional

  0

  (foto: OSINTdefender / Twitter)

  Rușii au tras zeci de drone, rachete de croazieră „și probabil rachete balistice” asupra capitalei ucrainene în primele ore ale zilei de marți, au declarat oficialii orașului, Kievul fiind lovit de al optulea raid aerian din această lună, transmite agenția de știri Reuters, citată de HotNews.

  Sirenele de raid aerian au răsunat în aproape toată Ucraina în primele ore ale zilei de marți și au fost auzite deasupra Kievului și a regiunii sale timp de mai bine de trei ore.

  „A fost excepțional prin densitatea sa – numărul maxim de rachete de atac în cea mai scurtă perioadă de timp”, a declarat Serhii Popko, șeful administrației militare a orașului Kiev, pe Telegram.

  „Potrivit informațiilor preliminare, marea majoritate a țintelor inamice din spațiul aerian al Kievului au fost detectate și distruse!”, a adăugat el.

  Trei persoane rănite în Kiev

  Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a anunțat că trei persoane au fost rănite și că resturile căzute după atacul cu rachete rusești au incendiat mai multe mașini și au deteriorat o clădire din districtul Solomianski din vestul capitalei, scrie Libertatea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.