marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ASUS Zenbook 14X OLED Space Edition ajunge în sfârșit pe piață

  de Special Arad | 5 mai 2022, 8:32 PM | IT

  0

  ASUS Zenbook 14X OLED Space Edition a fost prezentat la CES 2022. Acum ASUS Zenbook 14X OLED Space Edition a ajuns în sfârșit pe piață, cel puțin în Statele Unite și costă 1.999 de dolari. Laptopul ASUS are un designul futurist și mai ales un display secundar exterior este ceea ce îl face să iasă cu adevărat în evidență. Zenbook 14X OLED Space Edition a fost conceput pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a primului laptop ASUS trimis în spațiu.

  Acest mini display exterior, tot OLED, are o diagonală de 3,5 inch (8,89 centimetri) și este amplasat pe capac, pentru a înțelege, „opus ecranului principal”. Conform HDBlog, acest ecran este conceput pentru a afișa informații importante atunci când laptopul este închis, precum notificări, text personalizat, data/ora, nivelul bateriei sau mici animații.

  Pe tot corpul ASUS Zenbook 14X OLED Space Edition are și gravuri cu stil „navă spațială” printre altele, este de remarcat faptul că laptopul este certificat US Space Systems Command Standard (SMC-S-016A). Acest standard confirmă rezistența la vibrații și temperaturi extreme și, prin urmare, este potrivit oficial pentru utilizare în spațiu.

  ASUS Zenbook 14X OLED Space Edition are un tactil OLED de 14 inch (35,56 centimetri), un raport de aspect 16:10, o rată de reîmprospătare a ecranului de 90 Hz și un timp de răspuns de 0,2 ms (milisecunde). Alte specificații includ 32GB de memorie RAM din cutie, un bloc numeric încorporat în touchpad, un senzor de amprentă pe butonul de pornire, patru porturi USB-C, un port USB 3.2 Gen 2 Tip-A și un port HDMI 2.0. Laptopul ASUS Space Edition are și o tastatură ergonomică foarte confortabilă.

  ASUS spune că laptopul sărbătorește 25 de ani de la „primul laptop ASUS trimis în spațiu”. Având în vedere prețul, designul unic și circumstanțele care înconjoară crearea laptopului, se pare că Space Edition este mai mult un articol de colecție decât un laptop pentru munca de zi cu zi.

  În rest, fișa tehnică include procesor Intel Core i9-12900H cu grafică integrată Iris Xe, spațiu de culoare 100% DCI-P3, luminozitate maximă de 550 niți și suport pentru stylus. Această placă grafică integrate Intel Iris Xe o întâlnim și în ultimele modele de laptopuri Samsung Galaxy Book. Pe partea de conectivitate are Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2

  Mai amintim sistemul de operare Windows 11 Pro, scaner de amprentă și cameră cu recunoaștere facială. Totul este pus în mișcare de o baterie de 63 Wh cu viteza de încărcare de 100W.

  Laptopul ASUS Zenbook 14X OLED Space Edition are dimensiunile: 31,12 x 22,11 x 1,59 cm, o greutate de 1,4 kg și o cameră web HD 720p. Pentru moment nu avem informații despre lansarea computerului în Europa.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.