miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  450 de minute timpul de așteptare la camioane, la frontiera Vărșand

  de Ioana Costaș | 21 mai 2024, 2:23 PM | Știri Arad

  0

  (foto: captură Trafic Online - www.politiadefrontiera.ro)

  Se așteaptă ore întregi la frontierele din vestul țării pentru a intra în țara vecină, după ridicarea restricțiilor în ceea ce privește traficul greu. Coloana de camioane se întinde pe câțiva kilometri buni, atât la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, dar mai ales la frontiera Vărșand. Aici se aștepta, marți după masa, 450 de minute pe sensul de ieșire din țară, potrivit aplicației Trafic Online. La frontiera Nădlac II, timpul de așteptare era de 200 de minute, în timp ce la Nădlac I se aștepta 90 de minute.

  Pe sensul de intrare în România, timpii de așteptare erau mai mici: La PTF Nădlac II – 90 de minute, iar la PTF Nădlac I – 30 minute.

  Duminică și luni, circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone a fost restricţionată pe teritoriul Ungariei, cu ocazia sărbătorii Rusaliilor catolice. Restricția a fost ridicată luni seara, la ora 23:00, iar de atunci a început nebunia.

  În ceea ce privește traficul autoturismelor, aplicația Trafic Online arată că pe sensul de ieșire din țară se aștepta, marți după masa, 60 de minute la frontiera Nădlac II și 30 de minute la Nădlac I, în timp ce pe sensul de intrare în România timpul de așteptare era de 50 de minute la PTF Nădlac II.

  Citește și: 11 cetățeni din Bangladesh, Pakistan și Nepal, găsiți într-un automarfar la PTF Nădlac II

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.