luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Astăzi, Festivalul de Teatru Circ aduce la Arad „Gigantea”, din Paris! Atenție, schimbare de locație!

  de Special Arad | 27 mai 2015, 11:19 AM | Cultură

  0

  Datorită numărului mare de spectatori, care au fost prezenți la primele doua spectacole din cadrul Festivalului de Teatru Circ, piesa Gigantea, programată pentru miercuri, 27 mai, ora 19:30, va avea loc în sala mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici și nu în cortul din piața Avram Iancu.

  Spectacolul pus în scenă de Compania „Les Trois Clés” din Paris (Franţa) este o poveste fantastică ce ne oferă o călătorie originală și emoționantă grație alchimiei creative realizate prin intersecția dintre mai multe arte. Două lumi se intersectează: cea animată și cea neînsuflețită. Actori, marionete și decoruri se îmbină în personaje multiple. Jocurile aeriene și dansurile fac parte din „scrierea mișcării”, permițând creația unei teatralități a gestului. La rândul ei, muzica oferă ritm acestei povești, intensifică acțiunea și creează emoții.Nu e oare teatrul acea artă care realizează prin ficțiune un dialog perpetuu cu realitatea?

  Concepția artistică și regia este semnată de Eros P. Galvão și Alejandro Nuñez Flores.

  Echipa artistică este formată din Lenuţa Dorobanțu, Sorin Dorobanțu, Eros P. Galvão, Alejandro Nuñez Flores și Sigfrido Riveira, marionete și decor: Eros P Galvão și Alejandro Nuñez Flores, accesorii și măști: Claudine Messonnier, Sigfrido Rivera, costume: Maria Adelia, Flaure Diallo.


  pagina 4 Gigantea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.