Astăzi e ultima zi în care se mai poate depune declarația unică

  de Special Arad | 31 iulie 2019, 8:21 AM | Știri Arad

  0

  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală reaminteşte contribuabililor că termenul limită de depunere a Declaraţiei unice este 31 iulie 2019.

  Prin acest formular se declară, după caz:

  – impozitul pe veniturile realizate din România sau/şi din străinătate în anul 2018;

  – impozitul pe venitul estimat a se realiza din România în anul 2019 sau impozitul aferent normei de venit;

  – venitul estimat pentru încadrarea ca plătitor de contribuţii sociale pentru anul 2019 şi, după caz, contribuţiile sociale datorate în anul fiscal 2018.

  Declaraţia unică se poate depune prin serviciul Spaţiul Privat Virtual sau poate fi transmisă ANAF prin intermediul serviciului “Depunere declaraţii”, disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro, pe baza unui certificat digital calificat.

  De asemenea, “Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice” se poate transmite şi prin poştă sau se poate depune la sediul unităţilor fiscale.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.