Asta da minune! A fost decapitat dar totuși trăiește și va avea o viață normală (FOTO)

  de Special Arad | 5 octombrie 2015, 3:03 PM | Internaţional

  0

  Australianul Jackson Taylor, un bebeluș de numai un an, este subiectul unei adevărate minuni reușite de medicii din Australia, mai precis de doctorul Geoff Askin. Avea doar un an şi şase luni când a fost implicat într-un cumplit accident rutier.

  Copilul era cu mama lui și sora în vârstă de nouă ani, atunci când mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. În urma impactului, bebelușul a fost pur şi simplu decapitat intern, adică capul lui a fost scos din gât într-un mod asemănător în care se întâmplă la o decapitare, scrie The Mirror.

  Șansele de supraviețuire au fost minime, dar a fost foarte rapid transportat cu un elicopter la un spital din Brisbane. „Forţa de coliziune a fost atât de intensă încât capul lui Jackson a fost smuls din gât, fiind decapitat intern”, a spus doctorul Geoff Askin, cel care i-a salvat viața.

  Într-o intervenție chirurgicală de șase ore Dr. Askin si echipa sa au atașat un dispozitiv pe gâtul Jackson, care îi susține capul și corpul stabil. De asemenea, au reatașat vertebrele copilului folosind sârmă și o bucată din coastele micuțului. Peste două luni, Jackson va scapă de acel cadru şi, după aceea, el va fi capabil să aibă viață normală și sănătoasă.

  Mama sa conducea vehiculul pe autostrada Newell din New South Wales pentru a se muta în localitatea Maronbah, din Queensland. Mașina lor s-a sa ciocnit cu un Ford Falcon condus de un băiat de 18 de ani, scrie mirror.co.uk.

  jackson2

  Mama a deschis o petiție pe change.org pentru a schimba legile de conducere in Australia .

  jackson3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.