Asociațiile de proprietari, obligate să își deratizeze pivnițele, podurile și curțile interioare

  de Special Arad | 20 mai 2022, 1:55 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Asociațiile de proprietari din cartierele Micălaca, Alfa, Centru și Vlaicu au fost notificate, în ultimele zile, privind obligativitatea deratizării și dezinsecției pivnițelor, podurilor și curților interioare. Activitatea se va extinde în toate cartierele municipiului, fiind dusă la îndeplinire de polițiștii locali cu atribuții de protecția mediului și de verificare a Normelor de gospodărire a Municipiului Arad.

  Demersul DGPL se înscrie în programul controalelor privind dezinsecția și deratizarea în municipiul Arad, desfășurate sub coordonarea Direcției de Sănătate Publică, Poliția Municipiului Arad, poliția locală și alte structuri din cadrul administrației publice locale.

  Pe site-ul Primăriei Municipiului Arad va fi plasat graficul activităților similare desfășurate pe domeniul public, sens în care, asociațiilor de proprietari li se recomandă sincronizarea intervențiilor din condominii cu cele din spațiile publice adiacente, în vederea eficientizării deratizării și dezinsecției întregii zone.

  Începând cu luna iunie, Direcția de Sănătate Publică și poliția locală vor controla respectarea obligațiilor susmenționate, iar în cazurile de neconformare, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.