duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Asistații social și condamnații penal, puși din nou la curățenie

  de Special Arad | 20 mai 2022, 5:50 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  (foto: Fotografie din arhivă )

  Comunicat. În ultima lună, persoanele beneficiare ale venitului minimin garantat și condamnații penal au intervenit, sub supravegherea polițiștilor locali, pentru salubrizarea prin muncă în folosul comunității a următoarelor zone: balastiera Micălaca, Strada Ovidiu, Ștrandul Neptun, Cimitirul Pomenirea, Cimitirul Eternitatea, Str.Câmpul Liniștii, Str.Barbu Lăutaru, Str.Cometei, Str.Făt Frumos, Str.Petru Rareș și Str.Câmpurilor.

  În cadrul aceleiași acțiuni, a fost dezafectat și un adăpost improvizat amenajat pe strada Făt Frumos. În urma salubrizării acestor zone s-au colectat manual de pe domeniul public al municipiului 2,5 tone deșeuri, care au fost ridicate de societatea de salubrizare.

  Activitatea susmenționată se adaugă contribuției avute de polițiștii locali cu atribuții de ordine și liniște publică la pregătirea și asigurarea acțiunilor de evacuare și demolare a construcțiilor ilegale din zona străzilor Mărului și Sabinelor care se desfășoară etapizat, în cursul primăverii și sezonului cald al anului 2022.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.