Mihai Fifor : Sărbători binecuvântate și gânduri calde, tuturor credincioșilor de rit pravoslavnic !

  de - | 6 January 2022, 9:40 PM | Comunicate contra cost

  0

  Ziua de 6 ianuarie îmi oferă prilejul să urez Sărbători binecuvântate și gânduri calde, tuturor credincioșilor de rit pravoslavnic din Arad și din întreaga țară, care astăzi sărbătoresc Ajunul Crăciunului, după rit vechi.

  Mă bucur nespus că  aceste comunități au păstrat cu sfințenie obiceiurile minunate atât de specifice, precum „Badnjak-ul”, care luminează celebrarea Nașterii Mântuitorului si amintește de focul aprins de păstorii din  Bethleem pentru a-l încălzi pe Pruncul Iisus.

  Aradul a fost mereu, este și trebuie să rămână un exemplu luminos de buna intelegere, un spatiu multietnic,  multicultural și multiconfesional de pretuit si de admirat.

  Srećan Božić!


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.