Ascunși în automarfare cu intenția de a trece ilegal frontiera Nădlac II

  de Special Arad | 11 mai 2021, 12:15 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat patru cetăţeni străini, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria ascunşi în două automarfare.

  În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetăţeni români. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, frigidere pentru societăţi din Franța și Italia.

  Cu ocazia efectuării controlului, au fost descoperiţi, ascunși printre marfa transportată, respectiv pe osiile din spate ale semiremorcii, patru cetăţeni străini.

  În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Afganistan și Pakistan, cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, solicitanți de azil în România.

  În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.