luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Asasinat în vestul țării! Cum a fost tocmit criminalul lui Venkli István

  de - | 14 aprilie 2022, 7:34 PM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  (foto: Montaj ebihoreanul.ro)

  Venkli István, bărbatul dat dispărut de familie pe 21 decembrie, anul trecut, şi căutat miercuri de poliţiştii şi pompierii din Bihor pe tot cursul Crişului Repede, a fost ucis. Crima a fost pusă la cale de soţia lui şi de iubita femeii, verişoară a victimei, care i-au plătit 40.000 lei unui interlop din Valea lui Mihai, ca să ducă la îndeplinire planul…

  Potrivit surselor Bihoreanului.ro, cele două femei lucrau împreună de ceva timp, iar relaţia dintre ele s-a transformat în timp într-una de amor. Iarna trecută, cele două au decis să-l ucidă pe bărbatul care le stătea în cale. Ideea i-ar fi aparţinut verişoarei lui, care a reuşit apoi să-şi convingă iubita, pretinzând că bărbatul i-ar fi făcut propuneri indecente.

  Cum nu ar fi reuşit să comită fapta singure, cele două au „angajat” un interlop din Valea lui Mihai, Nagy Ioan, cunoscut recuperator, condamnat în mai multe rânduri pentru furturi şi violenţe. Criminalul le-a cerut 40.000 lei, iar ele au acceptat, suma fiind plătită ulterior în rate.

  Crima a fost comisă în seara de 18 decembrie, când Venkli István a fost chemat la marginea unei păduri de lângă Şimian, unde ucigaşul a fost însoţit şi de verişoara victimei. „Soţia a refuzat să meargă”, au explicat surse din anchetă.

  Odată ajunşi, Nagy l-a lovit pe Venkli cu toporul în cap, iar apoi, atât el, cât şi femeia l-au înjunghiat de mai multe ori, până când nu a mai mişcat, după care şi-au urcat victima în portbagajul maşinii şi au dus-o pe un câmp de lângă Valea lui Mihai, unde au îngropat-o.

  Două zile mai târziu, Venkli István era dat dispărut la Poliţie, familia lui a postat zeci de anunţuri pe reţelele de socializare. Localnicii au organizat mai multe căutări în zonă, în speranţa că-l vor găsi.

  Mai multe detalii, pe ebihoreanul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.