marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Așa e peste drum de Falcă! Dacă mai stă acolo… El spune că a început curățenia de primăvară (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 30 martie 2017, 2:01 PM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. De aproximativ o săptămână, primarul Gheorghe Falcă ne anunță cu zâmbete și bucurie faptul că în Arad a început curățenia de primăvară. Nu știm ce curăță, țevile din propria-i bucătărie, sau propriile bucătării, sacoul de scame, partidul de persoane incomode, pentru că Aradul nu pare a fi deloc curat.

  Fotografia din imaginea de mai sus nu ne aparține. Este realizată de un cetățean arădean, care într-adevăr ne-a împroprietărit cu ea. Dincolo de ceea ce vedem în imagine, peturile lăsate acolo tot de cetățeni ai Aradului, cetățeni iresponsabili, vedem și faptul că aceste gunoaie sunt tocmai peste drum de duplexul în care locuiește, sau locuia Gheorghe Falcă.

  Suntem convinși că dacă aceste peturi erau pe malul celălalt al Mureșului, vizavi de acel rastel pentru biciclete și coș de gunoi, curățenia Aradului ar fi început de acolo.

  Nu este Falcă vinovat pentru ceea ce vedem în imagine, vinovați sunt toți cei care așa înțeleg să folosească un loc de repaus, în care așa aleg să se descotorosească de recipientele din care își beau lichidele cu care se hidratează. Falcă, însă, are și el o vină: faptul că Aradul, de mulți ani încoace, nu mai este deloc un oraș curat. Imaginea de mai sus poate nu este sugestivă, dar pentru a vă edifica, faceți oricând un drum pe faleza Mureșului, la ieșirile din oraș, în zona fostei Fabrici de Zahăr, peste tot sunt numai gunoaie. Și put…

  falca

  coandi

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.