duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Artiștii de pe valea Crișului Alb vin în sprijinul lui David, micuțul diagnosticat cu chist tumoral osos

  de - | 5 iulie 2016, 3:47 PM | Sebiş | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Artiști cu suflet cald de pe valea Crișului Alb vin în sprijinul lui David Creț, băiatul din Sebiș, de 10 ani, diagnosticat cu chist tumoral osos.

  Evenimentul cultural-caritabil „Un pas spre sănătate” ne vrea uniți, că doar împreună putem deveni o speranță pentru David, acea speranță a vindecării.

  Lenuța Rus ne va conduce în lumea culorilor cu un vernisaj de tablouri, iar spectacolul muzical va fi susținut de Elena Voichița Suba, Daria Crișan, Cosmina Brădean, Briana Brad, Felix Alin Bejan și ansamblul folcloric Junii Cetății Dezna.

  Finalul evenimentului ne va aduce o lansare de carte „Aroma timpului”, autor Daniel Țole fiind și organizatorul evenimentului. Întregul eveniment va fi moderat de Andreea Dragomir. Donațiile și toate fondurile din vânzarea cărții reprezintă un pas spre vindecarea lui David.

  Vă așteptăm într-un număr cât mai frumos pe data de 10 iulie, ora 16:00, la Casa de Cultură din Sebiș.

  Citește și „Destin crunt pentru micuțul David din Sebiș”.

  13599731_1236552969723081_1892944739_n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.