vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arta ca o vânătoare (Invers nu prea). „Moartea căprioarei” și „Moby Dick” la Muzeul de Artă

  de Tomck@t | 15 septembrie 2015, 2:30 PM | Cultură | Video

  0

  Luni, 14 septembrie, la ora 18:00, la Secţia de Artă a Complexului Muzeal Arad a avut loc vernisajul expoziţiei intitulată „Vânătoare de vise”, rezultatul celei de a VII-a ediţie a Taberei Internaţionale de Caligrafie şi Ilustraţie de Carte de la Bata.

  Tabăra internațională s-a desfășurat în perioada de 20-28 august, iar cei 8 elevi din România și Franța și-au dat frâu liber imaginației în sălbăticia Naturii, având ca tematică „vânătoarea”.

  Expoziția cuprinde lucrări de ilustrație și caligrafie bazate pe operele „Moby Dick” de Herman Melville, „Moartea Căprioarei” de Nicolae Labiş și „Mistrețul cu colți de argint” de Ştefan Augustin Doinaş.

  Vernisajul a fost prezentat de Florin Didilescu, directorul Bibliotecii Județene „A. D. Xenopol” și președintele Asociației „Arad – Capitală Culturală Europeană 2021”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.