vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arnold Schwarzenegger s-a adresat lui Vladimir Putin și armatei ruse, cerând să oprească acest război | Video

  de - | 17 martie 2022, 4:15 PM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Într-o înregistrare video postată pe Twitter, Arnold Schwarzenegger i-a cerut lui Vladimir Putin să oprească acest război și le-a transmis soldaților ruși că viețile lor sunt „sacrificate pentru un război fără sens, condamnat de întreaga lume”, scrie The Guardian.

  Într-un videoclip de nouă minute, subtitrat în limba rusă și postat pe contul său de Twitter, actorul și fostul guvernator al Californiei și-a conturat „istoria” personală cu Rusia și a spus că „puterea și inima poporului rus” l-au inspirat întotdeauna.

  O parte a scopului videoclipului a fost să încerce să îi facă pe soldații ruși să conștientizeze mai bine circumstanțele din jurul conflictului, a spus actorul în vârstă de 74 ani.

  „Soldaților ruși care ascultă această transmisie, știți deja o mare parte din adevărul pe care l-am spus. L-ai văzut cu ochii tăi. Acesta nu este războiul pentru apărarea Rusiei pe care l-au luptat bunicii tăi sau străbunicul tău. Acesta este un război ilegal”, a spus Arnold Schwarzenegger.

  Adresându-se direct președintelui rus, Schwarzenegger spune: „Președintelui Putin îi spun: ai început acest război. Tu conduci acest război. Poți opri acest război”.

  Arnold Schwarzenegger a pus videoul său și pe conturile sale de Instagram și Facebook, dar cele două rețele de socializare deținute de Meta, precum și Twitter, sunt deja blocate în Rusia de către Guvernul rus. Nu se știe, în momentul de față, dacă mesajul actorului a ajuns la cetățenii ruși. Totuși, videoul se găsește și pe YouTube, serviciu care doar a suspendat monetizarea videoclipurilor pentru utilizatorii din Rusia.

  Sursa: The Guardian

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.