sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Armata lui „Dugă” a luat cu asalt arena Motorul! (FOTOREPORTAJ)

  de Lucian Dănilă | 25 august 2015, 12:49 AM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  A fost nevoie de scandal în mass-media și de vizita primarului Falcă la stadion pentru ca directorul bazelor sportive din Arad, Dumnezeul lor, să își aducă „armata” pentru a termina la termen arena Motorul din Aradul Nou.

  După două luni de zile în care s-au făcut că lucrează, muncitorii care trebuiau să pună la punct arena Motorul pentru a fi omologată de oficialii FRF pentru jocurile din Liga a 2-a s-au apucat în sfârșit de lucru.

  Primarul Falcă a vizitat ieri dimineață stadionul din Aradul Nou și, deși pe facebook postează că se lucra la Motorul, știe și el foarte bine că se lucrează abia de astăzi. De ce spunem asta? Pentru că ieri dimineață chiar el era șocat de cât de întârziate sunt lucrările la stadion și i-a convocat de urgență pe Dugăeșescu și pe Ignat, cei doi directori din Primărie, la stadion.

  „Eu nu sunt de vină domnule primar!”, a fost prima frază rostită de Dugăeșescu, la care Falcă l-a închis din start: „se vede că lucrezi în Primărie. Acolo nimeni nu e de vină niciodată…”

  Apoi, cel care a trasat sarcinile a fost tot Falcă. „Vreau să dispară culoarul acesta pe care ies jucătorii din vestiare, vreau să se asfalteze tot la peluză, vreau să fie dus gazon în zonele în care nu există iarbă pe teren”, a spus Falcă.

  Rezultatele s-au văzut astăzi: aproape 20 de oameni lucrau de zor, cel care veghea lucrările fiind chiar Marin Dugăeșescu, așezat pe banca de rezerve. A fost tăiat acel culoar la care se referea primarul și a fost adus unul mobil, au fost puse glii cu iarbă în zonele în care nu erau, unii vopseau, alții puneau tribune mobile, altul tundea iarba, iar oficialii vindeau abonamente pentru campionatul care începe sâmbătă.

  Acum sunt speranțe că stadionul va fi omologat până la ora meciului cu Gaz Metan. Dar de ce a fost nevoie de toate aceste scandaluri? De ce nu s-a făcut nimic până în ultimul moment? De ce a trebuit să se facă cu metoda hei-rup, pompieristic,când de fapt aceste lucrări de renovare putea fi finalizate în urmă cu o lună?

  IMG_6638

  Unii montau și vopseau tribunele mobile

  IMG_6628

  Altul tundea iarba

  IMG_6651

  Alții puneau glii cu iarbă pe teren

  IMG_6634

  Unii lucrau la peluze

  IMG_6649

  Unul vopsea de zor

  IMG_6629

  Dugăeșescu – cel în alb, cu pălărie – îi veghea pe toți. Vezi „Dugă” că se poate?

  VEZI ALTE 20 DE FOTOGRAFII ÎN GALERIA DE MAI JOS

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. …este cu siguranta o sluga, a cuiva.Dar iata ca Duga, din pozitia de sluga, trage sforile, nu?Am putea afirma ca pentru Duga, singurul zeu modern este banul, ca el n-are Dumnezeu.In sufletele alese, inceputul de invidie se transforma in -dorinta de a intrece- dand nastere la fapte bune;in sufletul meschin a lui Duga, invidia se transforma in ura.Cand administratia unui oras ca si Aradul ajunga sa vada doar bani in orice face, acceptand oameni ca Duga, nu mai exista nicio forta morala care sa se opuna miscarii antisociale care este >>> INTERESUL PERSONAL.Sacaielile, pretentiile nesabuite, banuielile, clevetirile si urzelile lui Duga sunt opera unui suflet meschin, lipsit de orice noblete, generozitate, mereu in lupta cu el insusi, nemultumit de el, lacom dupa o activitate care sa-i inlocuiasca sensibilitatea, pe care n-o mai are pentru ca si-a inabusit-o si si-a terfelit-o.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.