duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Armata israeliană a confirmat oficial intrarea trupelor în Fâșia Gaza: „Trupele sunt pe teren și războiul continuă”

  de Special Arad | 28 octombrie 2023, 1:42 PM | Internaţional

  0

  (foto: Toronto Star)

  Purtătorul de cuvânt Daniel Hagari, a făcut o serie de declarații, sâmbătă, despre intrarea armatei (IDF) în Fâșia Gaza. Acesta a confirmat că armata israeliană a intrat pe teritoriul din partea de nord a Fâșiei Gaza și și-au extins operațiunile la sol peste noapte, rămânând pe teren, potrivit BBC.

  Oficialul a mai transmis că au fost uciși comandanți ai Hamas, fără să precizeze numărul lor, dar menționând că unul dintre aceștia a avut un rol major pe 7 octombrie.

  Trupele israeliene sunt „încă pe teren și continuă războiul”.

  Israelul deschide linii de aprovizionare umanitară pentru populația palestiniană care s-a refugiat în sudul Fâșiei.

  Armata israeliană a pierdut 311 militari

  Forţele armate israeliene au pierdut 311 militari de la atacul mişcării islamiste palestiniene Hamas, la 7 octombrie, a anunțat purtătorul de cuvânt armatei, Daniel Hagari.

  El estimează că incursiunea din noaptea de vineri spre sâmbătă a Tsahalului în Fâşia Gaza s-a soldat cu moartea mai multor militari, fără să prezinte un bilanţ.

  Citește și: Ministrul Apărării Angel Tîlvăr, la Arad, despre războiul din Israel: „Globalizarea face ca orice eveniment să capete o anvergură globală, motiv pentru care și noi ca Stat suntem atenți”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.