duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ministrul Apărării Angel Tîlvăr, la Arad, despre războiul din Israel: „Globalizarea face ca orice eveniment să capete o anvergură globală, motiv pentru care și noi ca Stat suntem atenți”

  de Raluca Medeleanu | 23 octombrie 2023, 2:55 PM | Politikos

  2

  Aflat într-o vizită la Arad, la inaugurarea noului centru medical de pe Bulevardul Vasile Milea, ministrul Apărării Naționale Angel Tîlvăr a vorbit și despre poziția României în ceea ce privește războiul din Israel, Fâșia Gaza, respectiv Ucraina.

  „Ne preocupă. Suntem atenți. Orice lucru care trimite la pierderea de vieți omenești este un lucru care preocupă pe absolut toată lumea pentru că globalizarea face ca orice eveniment să capete o anvergură globală, motiv pentru care și noi ca Stat suntem atenți. După cum știți, premierul a și făcut o vizită acolo (Israel, n.red.), o delegație din care am făcut și eu parte, pentru a da mesajele care țin de solidaritate și de condamnare a oricărei forme de terorism”.

  Ministrul a spus și că ajutorul militar oferit de România pentru Ucraina continuă.

  „Vom ajuta Ucraina, așa cum am spus, într-o formă multidimensională. M-a bucurat că și la vizita pe care am făcut-o la Kiev, felul în care România a ajutat – și din punct de vedere umanitar și din punct de vedere al tranzitului pentru cereale – se bucură de aprecierea și de mulțumirile pe care le-am primit din partea Guvernului ucrainean”, a spus ministrul Angel Tîlvăr.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.