miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Argint studențesc la semimaraton. Liliana Dragomir (CSU Arad), printre remarcatele ediției a șaptea a concursului internațional de la București

  de Dan Lazăr | 24 aprilie 2023, 8:48 AM | Sport | Știri Arad

  0

  În cadrul celei de-a șaptea ediții a „Wizz Air Bucharest International Half Marathon by Constantina Diță” s-a desfășurat Campionatul Național de semimaraton rezervat seniorilor, tineretului (U23), juniorilor 1 (U20) și Master.

  La senioare s-a impus Adela Bălțoi (ACS Sporttul Fero, CSM Caransebeș – 1h15:20,00), urmată de către Liliana Dragomir (CSU Arad, CSM Caransebeș – 1h18:49,00) și de Raluca Vasile (CSM București – 1h20:15,00). Podiumul de la masculin (S) a arătat astfel: Laviniu Chiș ( CSM Craiova – 1h05:16,00), Ștefan Gavril (CSM Cluj Napoca – 1h05:30,00) și Ilie Corneschi (CSM Craiova – 1h07:25,00).

  La categoria Under 23, Maria Lătărețu (CSM Craiova – CSU Arad) s-a clasat pe locul III.

  Concursul internaţional de semimaraton (21,97 km), certificat World Athletics Label, a fost conceput special de campioana olimpică la maraton Constantina Diţă pe o zonă plată, rapidă, care să ofere oportunitatea atleţilor profesionişti, dar şi alergătorilor amatori de a stabili recorduri personale competitive.

  Citește și: Liliana Dragomir (CSU Arad) a câștigat semimaratonul de la Cluj-Napoca

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.