Argint arădean în prima etapă a Campionatului Național de alergare montană

  de Dan Lazăr | 12 aprilie 2021, 7:54 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Orașul Câmpulung-Moldovenesc a găzduit, duminică, prima etapă a Campionatului Naţional de alergare montană pentru seniori și tineret.

  În proba de senioare (12 km) medalia de argint a fost cucerită de către o reprezentantă a CSU Arad, Liliana Dragomir. „Studenta” a încheiat cursa cu timpul de 46:28.96, fiind depășită doar de către o fostă sportivă a clubului din Arad, Mădălina Florea (CSM Sighișoara), care a trecut linia de sosire după 46:26.46.

  La întrecerea din nordul Moldovei au participat 64 de atleți, 21 la feminin și 43 la masculin, reprezentând 24 de cluburi.

  Citește și: Medalie arădeană de argint la „Naționalele” de alergare pe șosea desfășurate la Timișoara

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.