Medalie arădeană de argint la „Naționalele” de alergare pe șosea desfășurate la Timișoara

  de Dan Lazăr | 5 aprilie 2021, 10:18 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Atleta Liliana Dragomir, legitimată la CS Universitatea Arad, a reușit să se claseze pe a doua treaptă a podiumului la Campionatul Național de alergare pe șosea, desfășurat duminică la Timișoara. „Studenta” a încheiat cei 10 km cu timpul de 34:20.59, fiind depășită doar de către Elena Panait (Știința Bacău – timp. 32:44.41).

  Fosta componentă a CSU Arad, Mădălina Florea – în prezent la CSM Sighișoara – s-a situat pe locul IV, cu timpul de 35:16.27.

  Competiția a fost dedicată seniorilor, tineretului (Under 23) și juniorilor 1 (Under 20), s-a disputat atât la feminin, cât și la masculin, individual și pe echipe (la feminin senioare CS Unirea Alba Iulia devenind campioană).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.