Arena „Gloria” va găzdui, în martie, Campionatul Național de aruncări lungi al juniorilor

  de Dan Lazăr | 10 ianuarie 2021, 7:49 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Calendarul provizoriu stabilit de Federația Română de Atletism (FRA) prevede și o competiție pe stadionul arădean „Gloria”. Între 27-27 martie ar trebui să se desfășoare finala Campionatului Național de aruncări lungi (disc, ciocan, greutate, suliță) la categoriile Under 18, U16, Copii 1 și 2.
  Întrecerea de seniori, Under 23 și U20 este programată în 27-28 februarie, la București.
  Prima competiție din anul 2021 este între 16-17 ianuarie, la Bacău, etapa inaugurală a CN de seniori, U 23 și U20 și Cupa „Bistrița”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.