Are BMW și permis de conducere de 5 minute. Așa că a luat la pumni o altă mașină din trafic! | Video

  de - | 12 februarie 2018, 3:08 PM | Naţional

  0

  Un tânăr şofer începător a sărit la bătaie la un alt conducător auto după ce a fost acroşat uşor în trafic. Deşi în maşina celuilalt şofer se afla şi un copil, tânărul a lovit autoturismul cu pumnii şi a spart geamurile cu o bâtă. Şoferul a fost salvat de trecătorii revoltaţi, care au filmat întreaga scenă. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

  Clipe de groază trăite de un şofer botoşănean în trafic. După ce acroşat din greşeală un autoturism BMW, condus de un începător, a fost atacat de un tânăr, cu pumnii şi o bâtă. A avut noroc că s-a baricadat în maşină. Maşina i-a fost însă parţial distrusă, în urma atacului deosebit de violent. Agresorul, un tânăr de 18 ani, a fost filmat de trecătorii revoltaţi.

  Familie speriată cu pumni şi bâte Incidentul a avut loc sâmbătă, pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, în zona Pieţei Centrale. Mai precis, un şofer de 67 de ani care conducea un autoturism marca Renault nu a fost atent la schimbarea direcţiei pe altă bandă şi a lovit uşor un alt autoturism marca BMW, condus de un tânăr şofer începător. Deşi accidentul nu a fost grav, şoferul începător a devenit foarte violent. A început să lovească cu pumnii autoturismul bărbatului de 67 de ani, care s-a baricadat în maşină. În autoturismul atacat, se mai afla o femeie şi un copil, terifiaţi de scenele violente. După ce a văzut că nu reuşeşte să facă mare lucru cu mâinile goale, tânărul cu BMW s-a dus şi a scos din portbagaj o bâtă şi a spart luneta celuilalt autoturism implicat în accident,ameninţându-l totodată pe celălalt şofer. Scandalul a fost aplanat de intervenţia oamenilor. Mulţi şoferi revoltaţi de comportamentul tânărului au început să filmeze şi totodată au început să-l apostrofeze pe şoferul violent. Văzând că se adună lumea şi că este filmat, tânărul se pare că şi-a sunat tatăl. Filmarea cu incidentul a fost postată mai apoi pe Radar Botoşani, un cont de Facebook destinat şoferilor din Botoşani, acolo unde a stârnit vii controverse. Şoferul agresiv are 18 ani şi abia şi-a obţinut permisul de conducere.

  Tânărul implicat în incident a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru distrugere, lovire şi tulburarea şi ordinii publice. Este din satul Balta Arsă

  sursa: adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.