joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Are 21 de ani, este fotbalist la un club de tradiție, însă și-a ucis mama și sora de doar 11 ani!

  de Special Arad | 13 iulie 2017, 8:30 AM | Sport

  0

  Crimă dublă comisă de un fotbalist în Italia. Tânărul și-a ucis mama și sora, marți, la Parma, unde locuia împreună cu familia. Fotbalistul și-a recunoscut fapta, după ce a fost prins de polițiști.

  Fotbalistul ghanez de la Parma, Solomon Nyantakyi, în vârstă de 21 de ani, a recunoscut că și-a ucis mama, în vârstă de 43 de ani și sora mai mică în vârstă de 11 ani, scrie evz.ro.

  Crimele au fost descoperite de fratele sportivului, care a venit a casă și s-a înngrozit când a văzut scenele terifiante din locuința familiei.

  Crimele s-au petrecut în Via San Leonardo, la periferia orașului Parma. Solomon Nyantakyi era considerat o tânără speranță a fotbalului italian, scrie Evenimentul Zilei.

  Parma este un club de tradiție în fotbalul italian. În această vară a promovat în liga secundă, dar în anii 90 a fost cel mai titrat club din Italia și unul dintre cele mai titrate din Europa.

  parma 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.