duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  News AlertAradul și alte localități din județ sunt sub cod portocaliu de vijelii, descărcări electrice și grindină

  de Special Arad | 5 iunie 2024, 7:32 PM | Știri Arad

  0

  Meteorologii au emis pentru Arad și alte localități din județ un cod portocaliu, în această seară, în intervalul orar 19:25 – 20:30. Avertizarea meteorologică de tip cod portocaliu vizează fenomene precum grindină, vijelii și descărcări electrice.

  ISU informează că a fost transmis mesaj de avertizare a cetățenilor din zonele vizate, prin sistemul Ro-Alert.

  Localitățile incluse în codul portocaliu sunt: Arad, Pecica, Vladimirescu, Zimandu Nou, Fântânele, Livada, Felnac, Șofronea, Zădăreni.

  „Pentru optimizarea misiunilor de răspuns la potențialele efecte generate de fenomenele meteorologice avertizate, pompierii din cadrul ISU Arad sunt pregătiți să asigure în cel mai scurt timp intervențiile pentru limitarea efectelor produse de situațiile de urgență, forțele de intervenție fiind suplimentate la nevoie.

  Informații despre modul de comportare i‌n cazul producerii unor situat‌ii de urgent‌a‌ pot fi obt‌inute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play”, transmite ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.