Aradul și alte localități din județ rămân fără presiune în robinete. Când va desfășura Compania de Apă lucrări

  de Special Arad | 28 ianuarie 2022, 6:48 PM | Știri Arad

  0

  Compania de Apă Arad anunță că în data de 01.02.2022, pe timpul nopții, în intervalul orar 00:30-03:00, se vor executa lucrări pe rețelele de distribuție, la Uzina de Apă nr. 2.

  Este posibil ca, în timpul acestor intervenții, presiunea la apa potabilă să fie puțin scăzută în Municipiul Arad și în localitățile care se alimentează cu apă de la Uzina nr. 2 : Sânleani, Livada, Zimand Nou, Zimand Cuz, Andrei Șaguna, Șofronea, Sânpaul, Șimand, Horia, Fântânele, Zădăreni, Călugăreni, Vladimirescu, Mândruloc, Cicir, Frumușeni, Aluniș, Bodrog, Sâmbăteni. 

  Compania de Apă Arad prezintă scuze abonaților afectați pentru disconfortul creat“, transmit reprezentanții printr-un comunicat. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.