Aradul și-a prezentat potențialul turistic la Târgul de Turism al României

  de Special Arad | 11 decembrie 2014, 2:45 PM | Știri Arad | Turism

  0

  Știri Arad: Aradul s-a regăsit printre judeţele care şi-au prezentat ofertele la Târgul de Turism al României, desfăşurat la Bucureşti. Astfel, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică al judeţului Arad a fost prezent cu un stand şi numeroase materiale de prezentare ale principalelor obiective turistice arădene.
  „Judeţul Arad a dovedit că are resurse turistice semnificative, dar că obiectivele care ar putea atrage turiştii sunt insuficient valorificate. Centrul de Informare şi Promovare Turistică al judeţului Arad vine în întâmpinarea acestor doleanţe, pentru ca turismul arădean să fie competitiv, în ţară, dar şi în străinătate. Ca judeţ de graniţă, cu facilităţi de transport dezvoltate, Aradul are ce oferi”, a fost concluzia Dalianei Moţiu, sef serviciu Centrul National de Informare si Promovare Turistica al Judetului Aradarad1 arad2 arad4 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.