Aradul, pe podium la Olimpiada Naţională de Geografie, cu elevii de la „Moise Nicoară”

  de Special Arad | 25 aprilie 2017, 8:49 PM | Educaţie

  0

  Etapa națională a Olimpiadei Naţionale de Geografie s-a desfășurat în acest an la Oradea între 19 și 25 aprilie, iar elevii arădeni participanți, toți de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, se pot mândri cu clasarea pe podium.

  Lotul elevilor de elită care au reprezentat Aradul la Olimpiada Naţională de Geografie, compus din elevii Radu Pătuleanu, Raluca Berceni, Ioana Crișan, Mager Monica şi Iasmina Cristina Popa, toți de la Colegiul National „Moise Nicoara” Arad, a clasat judeţul Arad pe locul III la nivel naţional, obţinând următoarele premii:

  • premiul II – Iasmina Popa

  • menţiunea Ministerului Educației Naționnale – Radu Pătuleanu

  Restul echipei arădene a primit premii speciale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.