Aradul, pe harta internațională a Jazz-ului!

  de [email protected] | 14 aprilie 2014, 5:33 PM | Music | Știri Arad

  0

  International Jazz Day este un eveniment anual pe 30 aprilie organizat de UNESCO pentru a sărbători virtuozitatea jazz-ului ca o unealtă educațională și o forță pentru pace, dialog și cooperare între oameni. Anul acesta, Aradul se alătură acestui demers cultural printr-un concert pe terasa de vară a Clubului Nerv, sub bagheta Molnar Events. 

  Evenimentul, anunțat deja pe site-ul oficial jazzday.com, va avea loc pe terasa de vară a Clubului Nerv, în spatele Tribunalului. Intrarea va fi liberă.

  Programul include difuzarea concertului All-Star Global, în direct din Osaka, Japonia, de la ora 13, unde vor performa pianiști notorii precum Herbie Hancock, Toshiko Akiyoshi, Kris Bowers, John Beasley sau Makoto Ozone; vocaliștii Dee Dee Bridgewater, Jonathan Butler sau Roberta Gambarini; trompetiștii Theo Croker, Roy Hargrove, Claudio Roditi și Terumasa Hino; saxofoniștii Kenny Garrett, Courtney Pine și Troy Roberts; chitariștii Chris Thomas King, Earl Klugh sau John Scofield și mulți alții.

  De la ora 19, urmează un jam-session cu elevii Liceului de Artă “Sabin Drăgoi”, după care deja celebra trupă arădeană de jazz Mario & The Teachers

  Rezervări: 0756.045.451

  10169236_856227841070449_6325904677862814688_n

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.