Aradul, ocolit de competiții majore. Cupa României la tenis de masă ne mai „scoate” în lume!

  de Dan Lazăr | 25 noiembrie 2019, 7:55 AM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Aradul a devenit un oraș ocolit de competițiile majore, fie și de nivel național. Astfel, alegerea municipiului nostru drept gazdă a Cupei României la tenis de masă mai scoate sportul arădean din amorțire.
  Competiția care sperăm că va reuni numele grele ale tenisului de masă românesc, mai ales cel feminin – o adevărată forță mondială -, este programată între 6-8 decembrie, la sala „UAV-M. Botez”, după cum ne-a informat antrenorul CSM Arad, Cristian Dodean.
  Întrecerea, ce închide anul calendaristic al seniorilor, s-a mai disputat în orașul nostru, în acceași locație, în urmă cu doi ani, printre competitoare fiind cunoscuta Elizabeta Samara.
  În ceea ce privește secția de tenis de masă a CS Municipal Arad, luna decembrie mai are pe agendă două competiții: CN de tineret (15-17 decembrie), la Câmpulung, și un turneu amical la Novi Sad (Serbia; 20-22 decembrie).

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pai cum sa fie cuprins Aradul in competitii majore cand nu se dau bani pentru sport? Bani se dau la UTA care are rezultate slabe la nivel national si international si se mai dau bani la ” proiecte” de partid ale PDL-ului, la care daca nu faci parte nu iei bani. Vezi cate proiecte au fost respinse la finantare. De astea nu scrie nimeni, ca s-a incalcat legea si regulamentele pe care chiar cei din PDL le-au facut.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.