marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  A servit pentru aur. O jucătoare de tenis de masă legitimată la CSM Arad a câștigat proba de dublu mixt într-un concurs din Austria

  de Dan Lazăr | 14 ianuarie 2023, 10:23 PM | Sport | Topic special

  0

  Perechea tricoloră Alesia Sferlea și Horia Ursuț a lăsat ce e mai bun la urmă și a câștigat proba de U19 dublu mixt, în ultima zi de concurs din Austria!

  Cei doi sportivi îndrumați de pe margine de antrenorul Alexandru Dincă au format cea mai puternică pereche de dublu mixt la categoria de vârstă la care au participat și au încheiat superb concursul.

  A fost finală de anduranță și spectaculoasă, scor 3-2 (12-10, 9-11, 11-4, 9-11, 11-5) cu slovacii Samuel Arpas/Adriana Illasova, iar medaliile de aur și trofeul au ajuns la juniorii români, care anterior au câștigat doar cu 3-0 și 3-1 pe tabloul principal până pe primul loc al podiumului.

  Alesia Sferlea este legitimată la Clubul Sportiv Municipal Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.