Aradul e „campion” și la asta: două sinucideri prin spânzurare în doar o zi!

  de Lucian Valeriu | 24 April 2014, 5:28 PM | Știri Arad

  0

  Secusigiu –  Pe fondul unei crize de gelozie, în momentele tensionate ale unui scandal „conform tiparului”scandalurilor conjugale, un bărbat de 57 de ani (B.A.) și-a înjunghiat soția, cu 5 ani mai tânără, în zona gâtului, lăsând-o într-o baltă de sânge. Îngrozit de propria faptă, omul, împreună cu care femeia făcuse 7 copii, s-a refugiat în cimitirul comunei unde s-a spânzurat de un copac. Unul dintre fii, care a asistat la oribila dramă, a fost cel care a sunat la 112, iar polițiștii n-au avut decât să constate și să îndosarieze cazul în vederea clasării.
  Vladimirescu – un băiat de 19 ani (L.A.) a fost găsit de tatăl său spânzurat în copacul ce străjuia curtea casei proprii de pe strada I.C. Frimu. Imaginea de coșmar îl va bântui pe acesta tot restul vieții – cadrul fiind vizibil odată cu deschiderea porții. Cauza cea mai probabilă și vehiculată și de polițiști și legiști ar fi o criză de depresie pe fondul consumului de alcool. Tânărul a lăsat și un bilet de adio în care (probabil) își explică gestul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.