Aradul din Oradea! Primăria Arad a ajuns pe o plăcuță din Oradea

  de - | 22 octombrie 2021, 12:43 PM | Naţional

  0

  (foto: bihoreanul)

  Turiştii care ajung din alte judeţe ale ţării la Aquaparkul Nymphaea vor putea să „semnalizeze” de unde provin. Ca să-i ajute să-şi găsească mai uşor autoturismele după ce ies relaxaţi din bazine, conducerea Administraţiei Domeniului Public a decis să boteze sectoarele din parcare, dar nu simplu, cu literele alfabetului, cum se obişnuieşte în parcări, ci cu numele unor judeţe.

  Astfel, turiştii vor putea să ajungă la aquapark şi să parcheze în zona „Arad”, „Braşov” ori „Covasna”. În plus, plăcuţele au fost personalizate şi cu clădiri simbol din judeţele respective.

  Noua rânduială ar putea induce însă în eroare turiştii, care ar putea crede că au dreptul să parcheze doar în „judeţul” lor. Dacă ar fi aşa, este clar că sectorul „Cluj” se va umple instant, la cât de mulţi clienţi are aquaparkul proveniți din judeţul vecin.

  Adevărul este, totuși, că oricine poate parca oriunde, numele judeţelor fiind menite doar să ajute turiştii să îşi amintească unde şi-au lăsat autoturismele. Ca-n Braşov sau Constanţa, dar în Oradea…

  Sursa: ebihoreanul.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.