sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aradi Kamaraszinhaz și Lung Laszlo Zsolt aduc acasă un premiu important de la Festivalul Internaţional al Recitalurilor Dramatice din Bacău

  de Special Arad | 15 aprilie 2016, 5:06 PM | Cultură

  0

  Compania de Teatru Aradi Kamaraszinhaz a câştigat premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Valentin Silvestru” din Bacău cu spectacolul „Infantilităţi” de Raymond Cousse, regizat de Erno Tapaszto, avându-l în rolul principal pe Lung Laszlo Zsolt.

  Reprezentaţia a fost extrem de apreciată, până acum, în rândul criticilor de teatru, a participat la numeroase festivaluri din ţară şi din Ungaria şi a fost susţinută şi în sala de teatru a penitenciarului de maximă siguranţă, „Csillag”, din Szeged, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru THEALTER.

  Invitaţia teatrului bacăuan din acest an vine după ce în anul 2013 trei premii din cinci posibile (printre care Marele Premiu şi Trofeul Gala Star) au fost obţinute de compania arădeană de teatru maghiar cu spectacolul „Decalogul după Hess” de Alina Nelega, în regia lui Erno Tapaszto, cu actorul Harsanyi Attila în rolul lui Rudolf Hess. Conform tradiţiei, numele lui Harsanyi Attila a fost înscris pe o stea de pe „Walk of Fame” din faţa teatrului.

  În 2015 spectacolul „Sex, drugs, gods & rock’n’roll” al Companiei Aradi Kamaraszinhaz a fost invitat special al festivalului în secţiunea de Recitaluri extraordinare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.