Arădenii vor avea o „inimă umană” demnă de Cartea Recordurilor, vineri, cu ocazia Zilei Internaționale a Bolilor Rare

  de Doru Jidoi | 24 februarie 2016, 2:44 PM | Știri Arad

  0

  Cu ocazia Zilei Internaționale a Bolilor Rare, din data de 26 februarie, Asociația Cetatea Voluntarilor și-a propus să organizeze pe Stadionul Gloria cea mai mare „Inimă Umană”, la ora 11:00, în semn de solidaritate pentru persoanele care sunt în suferință. Se plănuiește ca numărul imens de participanți, 6000 mai exact, să înscrie „inima” de anul acesta direct în Cartea Recordurilor. 

  „De ce 6000 de oameni? Povestea pornește de la faptul că noi am strâns 6000 de cutii la campania umanitară Cutia cu Suflet, acolo unde fiecare copil a primit câte un cadou. Ne-am gândit ca acest număr putem să-l păstrăm la Ziua Internațională a Bolilor Rare, dorind în acest an să batem recordul și cei de la Cartea Recordurilor au fost foarte interesați de evenimentul nostru. Ne-au și trimis un formular de înscriere. ”, a spus Ana-Maria Nyeki, președintele Asociației Cetatea Voluntarilor.

  Cetatea Voluntarilor va avea sprijunul multor parteneri pentru organizarea evenimentului de anul acesta, mai multe unități școlare și ONG-uri arădene anunțându-și participarea pentru „a umple inima”.

  În cazul în care vremea nu va fi prielnică, evenimentul va fi mutat pe data de luni, 29 februarie, la ora 11, tot pe Stadionul Gloria.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.