Arădenii trebuie să iasă la vot! (P)

  de - | 23 septembrie 2020, 8:54 AM | Politikos

  0

  În România ultimilor 30 de ani au fost aceleași partide, provenite din FSN-ul cu rădăcini comuniste, care au alternat la guvernare. Pe de o parte avem actualul PSD, partidul lui Ion Iliescu și al lui Liviu Dragnea, pe de altă parte avem PDL (acum denumit PNL), partidul lui Elena Udrea sau Videanu.

  În diversele lor forme și sub diverse denumiri, acestea au guvernat cu un singur scop: prosperitatea unor găști, a unor lideri, a familiilor și apropiaților lor. Noile generații de politicieni din PSD și din PNL sunt chiar mai nocive decât vechile generații, înrădăcinate în PCR.

  Avem astăzi un Parlament populat de impostori cu diplome fabricate, cu CV-uri dubioase. Administrațiile locale sunt supraaglomerate, consumând bugete semnificative pentru apropiații celor două partide: PSD și PNL. Contractele merg către firme de casă, risipind banii pe lucrări de proastă calitate, deseori inutile.

  Singura formațiune care dorește o reformă de substanță a statului român și a administrației locale este USR PLUS. Nu avem obligații față de nimeni, am crescut prin propria muncă, iar membrii noștri sunt cei care au performat în mediul privat, în medicină, educație, etc.

  Adrian Wiener a demonstrat că este capabil să administreze, atunci când a preluat spitalul Covid și a evitat o catastrofă: intrarea în carantină a județului Arad și o conducere militară a sistemului sanitar. Inițiativele sale au urmărit sănătatea românilor și o viață mai bună pentru aceștia.

  Acum, în Arad, avem din partea PNL un candidat manevrat de fostul primar, care nu a demonstrat nimic, în timp ce orașul se depopulează și a rămas în urma municipiilor din zonă. Din partea PSD candidează apropiatul lui Dragnea și Dăncilă, cei care au dorit să scoată România din Uniunea Europeană.

  Dacă doresc un oraș modern și prosper, pe modelul celor din occident, arădenii trebuie să iasă masiv la vot pentru altfel de politicieni. Deja sunt zeci de mii cei care îl susțin pe Adrian Wiener. Cu cât vor ieși mai mulți la vot, cu atât vom fi mai aproape de o administrație care are respect pentru cetățeni.

  Pe 27 septembrie, votează alianța USR PLUS pe toate buletinele de vot.
  Facem Aradul bine.

   

  (P) Articol redactat și plătit de USR PLUS Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.