Arădenii sunt chemați să achite taxa pe locurile de veci

  de Special Arad | 27 iunie 2019, 12:45 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Conducerea SC. GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD S.A informează deținătorii locurilor de înhumare aflate în cimitirele Eternitatea, Gai, Pomenirea și Mureșel, cărora le-au expirat concesiunea, să se prezinte de urgență la Serviciul Administrare Cimitire, cu sediul de pe str. Poetului nr. 1 sau calea Bodrogului nr. 1 de luni până vineri, între orele 08:00-15:00, telefon 0257/272.117 sau 0257/281.161, în vederea preschimbării actelor de dare în folosință, actelor/contractelor de concesiune și achitării taxelor de închiriere cimitire/locuri de veci .
  În conformitate cu regulamentul privind organizarea și funcționarea cimitirelor, vă rugăm să vă prezentați la Administrația Cimitirelor pentru achitarea taxei și claificarea situației concesionării locului de veci .

  În prezent sunt circa 35 000 de locuri de veci din care 3.168 locuri expirate cu contract, 1896 expirate de mai bine de 2 ani în Cimitirul Pomenirea, circa 45 000 de locuri de veci din care 1912 locuri expirate de mai bine de 2 ani în Cimitirul Eternitatea și 454 locuri expirate în Cimitirul Gai.
  85% din locurile expirate, au lucări , bordure și monumente funerare.
  Lunar se plătesc în jur de 30/40 locuri expirate de 2 ani.
  În Cimitirul Mureșel toate locurile au fost plătite.

  Plata se efectuează prezentând actul de identitate (original), contractul de concesiune (original) și ultima chitanță privind achitarea taxei. Persoanele care nu dețin ultima chitanță trebuie să prezinte o dovadă privind achitarea taxei obținută de la prestatorul de servicii din cadrul cimitirului respectiv.
  Tarifele pentru achitarea taxei locurilor de veci sunt următoarele:

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.