duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădenii pot participa la dezbaterea publică pe tema construirii unei zone rezidențiale și de comerț în municipiu

  de Raluca Medeleanu | 2 iunie 2021, 10:44 AM | Administraţie

  0

  Primăria Municipiului Arad organizează joi, 3 iunie, de la ora 15:00, dezbaterea publică online pe tema documentației de urbanism: „PUZ – Zona rezidențială și funcțiuni complementare servicii/comerț, amplasament municipiul Arad str.Cehov nr.20”, al cărui inițiator este SC INTECO HOLDING SRL și al cărui elaborator este SC TARA PLAN SRL.

  Documentele supuse dezbaterii publice pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, meniul MONITORUL OFICIAL LOCALALTE DOCUMENTEProbleme de interes public care urmează să fie dezbătute de autoritatea publică locală (Anunţuri dezbateri publice) sau la link-ul următor:

  http://www.primariaarad.ro/html/ron/temp/anunturi/21/Anunt_DezbPublicaOnline_afisare27mai2021_INTECO.pdf

  Primăria Municipiului Arad face precizarea că dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM, timp de 40 de minute. Această sesiune poate fi prelungită cu încă o sesiune cu aceeași durată, dacă se constată această necesitate.

  Persoanele care doresc să participe online la dezbatere vor anunța până cel târziu la data de 03.06.2021, ora 12:00 intenția de participare și totodată, vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail [email protected], unde vor preciza: numele, numărul de telefon, instituția/organizația pe care o reprezintă și adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online.

  Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterii vor trebui să specifice acest lucru în cadrul aceluiași e-mail. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

  Transmiterea solicitării de participare la dezbaterea publică reprezintă acordul explicit al expeditorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul îndeplinirii unor obligații legale de către Primăria Municipiului Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.