Arădenii pot afla telefonic care e suma pe care o au de plătit pentru impozite în 2018

  de Special Arad | 10 ianuarie 2018, 12:14 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  (foto: getsoldonhold.com)

  Comunicat. Direcţia Venituri din cadrul Primăriei Municipiului Arad anunţă contribuabilii că începând de săptămâna aceasta pot apela numărul de telefon cu tarif normal pentru informaţii privind suma taxelor si impozitelor locale pe care urmează să le achite.

  Numărul de telefon este 0257/220.022 (apelabil din orice reţea). Un robot invită la următoarele opţiuni:

  1 – impozite şi taxe locale

  2 – stadiul documentelor depuse

  3 – programul cu publicul al Primăriei Municipiului Arad.

  Pentru impozite şi taxe locale trebuie introdus de la tastatura telefonului (în TONE) CNP-ul titularului. Robotul va spune suma totală de plată la data apelului. Există şi opţiunea pentru sume defalcate: clădiri, terenuri, maşini, restanţe.

  Toate aceste informaţii se pot afla şi online, tot pe bază de cod numeric personal, iar pentru detalii este nevoie să se obţină o parolă de la Direcţia Venituri a Primăriei Arad.

  Vă reamintim că taxele și impozitele locale aferente anului 2018 se vor putea achita începând cu data de  15 ianuarie 2018. 

  Comentarii

  1. Ne bucura ca putem plati impozitele dar e o problema cu impozitul auto. Am platit taxa impozit auto 80 lei pt o masina cu o capacitate de 1598 cmc, pe calculatoarele de taxe online imi indica 74,18 iar daca taxa este platita pana la data de 31 martie beneficiez de o reducere de 5% . de ce am platit totusi suma de 80 lei si nu am beneficiat de reducerea de 5 % ?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad