miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Arădenii, invitați să propună cetățeni de onoare

  de Special Arad | 8 iunie 2021, 1:25 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Dinstincție din anul 2016

  Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad invită cetățenii municipiului Arad și reprezentanții societății civile să propună persoane care, de-a lungul timpului, prin activitatea lor, au contribuit la dezvoltarea orașului și la promovarea imaginii acestuia atât în țară cât și în străinătate.

  Aceste persoane vor fi distinse în cadrul unei ședințe festive a Consiliului Local Municipal, cu ocazia Zilelor Aradului.

  Distincțiile care se vor acorda vor fi: Cetățean de Onoare al Municipiului Arad, Titlul „Pro Urbe“, Diploma de excelență și Diploma de onoare.

  Persoanele propuse trebuie să provină din domeniile: artă dramatică, pictură, sport, învățământ, istorie, administrație publică, educație, muzică, economie, culte.

  Toate propunerile vor fi înaintate comisiei de Cultură, sănătate, învățământ, familie, muncă protecție socială, culte, tineret și sport a Consiliului Local Municipal în cadrul căreia se vor stabili titlurile și distincțiile care se vor acorda anul acesta, dar și persoanele care le vor primi.

  Propunerile trebuie să fie trimise pe adresa de email [email protected] și vor fi însoțite în mod obligatoriu de un Curriculum vitae al persoanei propuse pentru acordarea distincției.

  Propunerile pot să fi trimise și în plic închis la adresa Centrul Municipal de Cultură Arad, str. Bulevardul Revoluției, nr. 97, ap. 4, localitatea Arad.

  Data limită de depunere a propunerilor este 30 iunie 2021.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.